MENÜ

...HOGY A TE VÁLLALKOZÁSOD IS VIRÁGOZZON!...

 

 

 

 - Vállalkozók, szolgáltatók, útjukat kereső szakemberek honlapja

 

 

Vállalkozást indítottál, és szeretnéd ha több megrendelőd, ügyfeled, partnered lenne? Esetleg még csak tervezed céged indulását? Ez esetben jó helyen jársz. 

 

*    *    *

  

Szeretettel köszöntünk A FANTIKER honlapján, melyet azzal a céllal hoztunk létre, hogy különböző profilú kezdő vállalkozásoknak segítsünk az elindulásban, és folyamatosan támogassuk azokat szolgáltatásainkkal.

A mai gazdaságban az eddig megszokottól is nagyobb energiát, figyelmet kell fordítani a megfelelő reklámokra, és piackutatásra, hogy igazán eredményesek legyünk. Fontos az is, hogy időben jussunk információkhoz, pl. pályázatokkal, vissza nem térítendő támogatásokkal, adózással, és a vállalkozásunkat érintő jogszabályváltozásokkal kapcsolatosan.
Mindezeken felül egy összetartó közösséget szeretnénk építeni, melynek tagjai is segíthetik egymás munkáját. Rendszeres látogatóink megismerhetik az újabb partnereink által nyújtott lehetőségeket, szolgáltatásokat, termékeket, melyeket kedvező feltételekkel vehetnek igénybe, vásárolhatnak meg, sőt a barter-partner programban is résztvehetnek. Így a Fantiker csoport tagjai egyben reklámlehetőséget is kapnak.

Mindezekről bővebben a szolgáltatásaink menüpontban alatt olvashattok.

.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

* * * 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

* * *

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hírek

 • ELINDUL AZ ÚJ PROGRAMUNK
  2015-05-21 11:55:02

   

  Nyáron,

  2015. júliusba elindul a

  Bevállaljuk Programunk. 

   

  A program lényege, hogy azok a szakemberek, akik még nem indították el vállalkozásukat, de tudják magukról, hogy minőségi munkát végeznek, és szeretnék megismertetni leendő megrendelőikkel, ügyfeleikkel termékeiket, szolgáltatásaikat, most díjmentes tanácsadás mellett, rövid idő alatt maguk is önálló vállalkozókká válhassanak. 

   

  Az alábbi szolgáltatásokkal segítjük leendő partnereinket:

  - Jogi és pénzügyi tanácsadás

  - Jogi képviselet

  - Cégalapítás

  - Adótanácsadás

  - Könyvelés 

  - Pályázati lehetőségek - pályázatírás

  - Marketing tanácsadás

  - Marketing terv készítése

  - Honlapkészítés
  (10.000.- Ft-tól)

  - Partnerprogramban való részvétel

  - ingyenes hirdetési lehetőségek

Asztali nézet